The September When 2019. Foto: Bror Olav Andreas Skrede

Våt, men minneverdig, musikkfest! Ravnedalen Live 2019

Lørdag 20.7. ble Ravnedalen Live arrangert for fjerde gang. Alt lå til rette for en storslått musikkfestival, line up-en var strålende, Ravnedalen er en fantastisk scene og fredagen hadde virkelig levert med Madrugada og supportartister. Men så var det været da….
Av Bror Olav Andreas Skrede

Midnight Choir

Først ut var Midnight Choir. Herre Gud så bra de er! De leverte et fantastisk sett med mesterverk som perler på en snor. Det blir ikke mer sårt, vakkert og skjørt enn det Midnight Choir leverte i Ravnedalen. Og hvem legger vel merke til regnet når fantastiske ting skjer på scenen? Konserten var så bra, at jeg nesten hadde lyst til å gå hjem for å la inntrykkene synke inn. Men jeg ble.

Les også: Overbevisende gjensyn med Midnight Choir!

Midnight_Choir_Brors_ IMG_5177_copyright
Midnight Choir på Ravnedalen Live 2019. Foto: Bror Olav Andreas Skrede

Thom Hell

Neste artist ut var Thom Hell. Ingen tvil om at han er en dyktig artist, men jeg klarer ikke å knekke koden. Men med sjølironi og underfundigheter mellom sangene, leverte Thom Hell. Publikum foran scenen var i alle fall strålende fornøyde og allsangen ljomet på de mest kjente (og allsangbare) sangene.

Les også: Lun start på Generalens konsertsommer med Thom Hell

Thom_Hell_Brors_IMG_5204_copyright
Thom Hell på Ravnedalen Live 2019. Foto: Bror Olav Andreas Skrede

BigBang

Neste band ut var BigBang. Og Bigbang leverte! Med en spillekåt Greni i spissen, ble det en fremragende konsert! Da strømmen forsvant midt under «Wild Bird», fant Greni fram kassegitaren, trakk nærmere publikum og kjørte allsang på «Oslo Bowl». En kul opplevelse! Heldigvis kom strømmen tilbake, og bandet kunne spille «Wild Bird» fra begynnelsen av igjen, før de fortsatte med samme intensitet som de hadde før strømbruddet. En utrolig bra forestilling fra Bigbang.

Big_Bang_Brors_ IMG_5239_copyright
Big Bang på Ravnedalen Live 2019. Foto: Bror Olav Andreas Skrede

September When

Litt forsinket, på grunn av strømbruddet i bydelen, var det klart for kveldens finale, The September When! Jeg var stor fan under gruppas storhetstid, første halvdel av 1990-tallet, så det var gøy å få sett dem live. Og selv om jeg savnet noen av mine favorittsanger, var det stor stas og bra med liv foran scenen – en perfekt avslutning på kvelden!

The_September_When_Brors_ IMG_5349v2_copyright
The September When på Ravnedalen Live 2019. Foto: Bror Olav Andreas Skrede

For meg var det utvilsomt Midnight Choir og Bigbang som sørget for de beste minnene, Midnight Choir med sitt såre og melankolske perlekjede med godlåter og Bigbang med energiske og fengende gitarrock! Ja, jeg ble våt i regnet, men det gjorde ikke noe. Ravnedalen Live 2019 var absolutt verdt besøket og vi krysser fingre for at det blir femårsjubileum neste sommer’

Les også: Ravnerock 2009. Lang lydsjekk kjølnet stemningen!

Se alle bildene fra lørdagen under her:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

les også:Kim Larsen spilte Gasolin sanger, til proppfull arena i Ravnedalen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s