Rotting Christ imponerte i bibelbeltet!

Tekst: Svein Erik Wiig / Foto: Svein Erik Nomeland

Fredagens headliner under årets Southern Discomfort, Rotting Christ har tatt turen fra Hellas for å vise Sørlandet hvordan metal skal fremføres.

Rotting Christ_2015©Artistfoto.no_017

Bandet er for legender å regne i ekstrem-metal sjangeren, og har eksistert siden slutten av 80-tallet. Musikken de fremfører er veldig stemningsfull, og rituell i låtoppbyggingen. Dette klarte de på imponerende vis å gjenskape live på Kick denne fredagen, noe som gjorde kvelden til en magisk aften.

Rotting Christ_2015©Artistfoto.no_035
Sakis Tolis har vært med i bandet siden starten i 1987

Sjekk ut låtene Grandis Spiritus Diavolos eller den fantastiske Χ Ξ Σ (666) som ble fremført på imponerende vis. En opplevelse som ga konstant gåsehud. Herlig. Litt synd bare at det var noe glissent i lokalet denne kvelden. Når disse mesterne tar turen helt fra Hellas så bør man ta seg bryet med å ta turen fra Søgne, Mandal eller Vågsbygd.

Rotting Christ_2015©Artistfoto.no_044

Når det er sagt så er vel sjangeren såpass smal at det kanskje bare var oss som hadde møtt opp denne kvelden som finner glede i denne type musikk i landsdelen vår? I isåfall synd. Hørte ei låt med Taylor Swift på radioen her om dagen. Ungdommen liker visst henne. Grøss og gru. May Christ Rot.

Rotting Christ_2015©Artistfoto.no_025

Denne bildekrusellen krever javaskript.

En kommentar om “Rotting Christ imponerte i bibelbeltet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s