Djevelsk start på Håndverkerens konserthøst! The Devil & The Almighty Blues

Tekst og foto: Bror Olav Andreas Skrede

The Devil & The Almighty Blues åpnet 12.9.2015 konserthøsten på Håndverkeren, og for en åpning det ble

The Devil & The Almighty Blues_2015©Artistfoto.no_002

The Devil & The Almighty Blues kan vel karakteriseres som et «superband», bestående av medlemmer fra band som The God The Bad and The Zugly, The Dogs og The Graves i tillegg til Torgeir Waldemar. Og bandet leverte virkelig en fantastisk konsert, for dem som har anlegg for slikt. Det var så gjennomført tungt, mørkt, seigt og dystert, at selv de mest positive personer måtte ha kapitulert, om de hadde vært til stede! Så utrolig svett, klaustrofobisk og sårt, at det var til å bli glad av! Når dette toppes med gode melodier, utrolig kule gitarriff, spilleglede og godt samspill, kan det ikke bedre gjøres! Strålende håpløst, rett og slett!

The Devil & The Almighty Blues_2015©Artistfoto.no_001

Jeg hadde ikke hørt noe av bandet før konserten, men kjøpte sporenstreks debutplata deres, og den har gått på repeat siden. En skikkelig oppløftende start på konserthøsten på Håndverkeren. Det er bare å glede seg til resten.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s