Ole Edvard Antonsen besøkte Mandal kirke. Folk fikk frysninger langt nedover ryggen

Even Lohne klarte å få selveste Ole Edvard Antonsen til Mandal , under konserten han hadde onsdag 4. mars i Mandal Kirke.

Ole Edvard Antonsen_2014_2015_©Copyright.Artistfoto.no-009

Å få opptre med denne musikeren er en drøm jeg har hatt lenge, fortalte han til en godt fylt kirke.
I tillegg registrerte vi Tarjei Nysted på feleinstrumenter, Stein Austrud på tangenter/ tromme og Kjell Harald Litangen på gitar. Han hadde også med seg barna sine, Vegard og Kristin, og en del lokale korfolk under navnet ”Mandal Vocal Team”.

Tarjei Nysted_2015_©Copyright.Artistfoto.no-010
Tarjei Nysted

En fantastisk kombinasjon med Even Lohne på vokal og Ole Edvard Antonsen på trompet. Publikum fikk frysninger lang nedover ryggen!

Ole Edvard Antonsen kom etter hvert på scenen, og kunne fortelle at han og Stein Austrud møttes tidligere på dagen i studio og jammet litt. Under en slik setting snakker vi ikke så mye til hverandre, men lar heller melodiene gå.
– Vi skal nå prøve å gjøre det samme her i kveld, og vi vet ikke hvordan det blir, eller hvor det bærer hen. – Kanskje blir det bra, eller kanskje havner dette ut i skogen.
Fremførelsen ble mesterlig, og man skjønner hvilke unike musikere disse to er.
Vi fikk filmet det hele og håper vi kan få vist det unike opptaket en gang i fremtiden, om artistene tillater det.

Ole Edvard Antonsen_2014_2015_©Copyright.Artistfoto.no-012
En fantastisk kombinasjon med Even Lohne og Ole Edvard Antonsen på trompet. Publikum fikk frysninger lang nedover ryggen!

Ole Edvard Antonsen fremførte blant annet sangen Svalbard.
Her får han frem noe av det beste i seg som artist, der man omtrent kunne føle årstidene med den varme våren, den isende kulden, mørket og ensomheten i den store arktiske naturen. Det var en fantastisk fremførelse jeg ikke vil glemme med det første.

Stein Austrud_2014_2015_©Copyright.Artistfoto.no-001
Stein Austrud og Even Lohne

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar