Blåst av banen av Marcus Løvdal band! God booking Trashpop!

Scene: Trashpop, Aladdin Scene; Tekst: Bror Olav Andreas Skrede; Foto: Svein Erik Nomeland

Blues er i utgangspunktet ikke en musikkgenre jeg hører mye på, men av en eller annen grunn fikk jeg det for meg at jeg skulle sjekke ut Marcus Løvdal bands opptreden på TrashPop 6.3.2015. Det angrer jeg virkelig ikke på, snakk om positiv overraskelse!

Marcus Løvdal Band_2015_©Copyright.Artistfoto.no-003
Marcus Løvdal er en god gitarist

For å forberede meg til konserten, hørte jeg gjennom den ferske plata (Marcus Løvdal band, 27.2.2015), og trodde egentlig at jeg fikk bekreftet at blues ikke helt var min greie. Så det var med blandede følelser jeg ankom Aladdin scene denne fredagskvelden. Men så feil kan man altså ta! En ting er i alle fall sikkert, Marcus Løvdal band på plate, er ikke det samme som Marcus Løvdal band live. For et supert band, utrolig dyktige og en fantastisk spilleglede! Imponerende!

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Det er ikke alt jeg skjønner, det er for eksempel litt for mye gitaronani og repetisjon av «faste» mønstre for min smak. Men Marcus Løvdal band klarte i alle fall å gjøre meg mer positivt innstilt til bluesen enn det jeg var før konserten. Det er alltid gøy å få oppleve artister som både er svært dyktige til det de gjør, i tillegg til at de så tydelig elsker det. Da spiller ikke genren noen rolle. Bandet trives tydeligvis kjempegodt sammen, samspillet var fantastisk! Det er egentlig ikke så mye mer å si enn følgende: Har du sjansen, få med deg en konsert med Marcus Løvdal band!

Aladdin fungerte overraskende bra som konsertscene og publikum var entusiastisk. Så alt i alt en svært bra konsert! Se video fra konserten på Trash Pop under her:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s