Strålende Fjellparkfestivalen 2008

Artistfoto tok turen til Flekkefjord til Fjellparkfestivalen denne fredagen i juli. Vi var interessert i både festival og musikk og vi ble positivt overasket over dette fine stedet å legge festivalen. Den ble etablert i 1982 og har gått under tittelen Norges lengstlevende Rockefestival. Det kan vi ikke bekrefte, men det lyder ikke unaturlig siden de startet festivalen så tidlig på 80-tallet. Fjellparkfestivalen i Flekkefjord er en festival vi synes var trivelig å være på. Vi skulle bare fått med oss lørdagen og, men det gikk beklageligvis ikke denne gangen.

Animal alpha.3jpg
Animal Alpha

Nydelige omgivelser, bra musikk og plass til rundt 1500 gjorde dette til en flott opplevelse. Mange ildsjeler og lokale sponsorer gjør at festivalen kan skilte med så mange bra band. Ordningen med at ungdom under 18 også kan ta del i hele festivalen er bra.

knine
[K]nine
Programmet vi skulle få med denne fredagen var av det harde slaget. Vi fikk med oss: While you slept, Zacharias, [K]nine, Animal Alpha og Big Bang. Men vi i artistfoto vil helt sikkert være på plass neste år. Vi gleder oss allerede!

knine2

Animal alpha5

Animal alpha2
Jan K Transeth kom helt fra fra Kristiansand til Fjellparken

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s