Neongod leverte bra!

Neongod Kick v3

Bandet ble stiftet i 2003 og består i dag av Svein Reinton, Kjell Jacobsen, Ivan Meathook Gujic, Morten Jacobsen og Anders Kobro. Bandet har med sine liveopptredener med death og thrashmetal fått en varm velkomst både her i sør og ellers ute i landet. Forrige gang jeg så dem var på Hjørnet, og opplevelsen i dag er betydelig bedre, mye på grunn av konsertstedet. Iveren og tempoet er det samme som tidligere, men med bedre lyd og lys så kan man ikke si annet enn at det har enorm betydning for konsertopplevelsen. Noe bytte av artister har det også vært i mellomtiden, men kvaliteten på det musikalske er nær lik, synes jeg. Man skal lete lenge etter vokalist som gir mer, og det er bare å ta en titt på bildene så skjønner man hva jeg mener.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

De er også så heldig å ha en av Norges beste trommeslager som pr i dag spiller for blant annet Carpathian Forest og spilte i Green Carnation når de eksisterte, begge verdenskjente metalband.

Spennende band jeg vil se mer til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s