Jahn Teigen , Arendal 2010. Foto: Svein Erik Nomeland

Jahn Teigen på Sørlandets Båtmesses 30 års jubileum i Arendal

Jeg har stor respekt for Jahn Teigen som artist, og har lenge gått og ventet på en konsert her i sør. Det skulle vise seg at Sørlandets Båtmesses 30 års jubileum, skulle hyre inn artisten denne solfylte fredagskvelden midt i sentrum av Arendal.

Jahn Teigen Sam Eydes Plass v8

Arendalittene har klart det kunststykket å få til et kulturhus midt i kjernen av byen, med en utendørsarena som tar over 3000 mennesker. I kveld vil jeg tro det var 1500-2000 mennesker på Sam Eydes plass, og det er ikke dårlig synes jeg. Mange hadde funnet sittebenkene da de kom, men da Jahn Teigen entret scenen bad han folk trekke frem mot scenen. Det ble riktig så bra, og vi fikk høre mange av de beste låtene han har lagd gjennom tidene. For å få med seg flere sanger, så hadde han satt sammen potpurri av sanger i enkelte låter, slik at man fikk med seg de fleste hitene. Ja, for hiter er det mange av, og jeg som også er en stor fan av Prima Vera, gikk ikke tomhendt hjem. Han spilte mange av de gode gamle låtene, og stemningen kokte da han fremførte de melodiøse låtene med de halvgale tekstene. Jeg savnet låter fra Sagaen om Olavs menn, men som sagt er jeg svært fornøyd med denne konserten på kanskje en av Sørlandets feteste arenaer.

Jahn Teigen Sam Eydes Plass v6

Det er også verd å nevne at før konserten med Teigen fikk vi oppvarming av både nasjonale og lokale artister fra Arendal. De som spilte var: Mathias Fagervik m/ Venner, Merete Haslund, Jørn Dønnestad, Solveig Andersen, Harald Dose og Hans Inge Fagervik. Blandingen av forskjellige stilarter likte vi i det halvannen timers showet de kjørte.

Jahn Teigen Sam Eydes Plass v9

 

En kommentar om “Jahn Teigen på Sørlandets Båtmesses 30 års jubileum i Arendal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s