Enslaved stjal sauen til Sponheim

Hovedheadliner på metalfestivalen Southern Discomfort 2008 var Enslaved.
Enslaved ble stiftet av Grutle Kjellson og Ivar Bjørnson da de var så unge som 13 og 17 år.

enslaved
Grutle på scenen lukter råskap

De traff Trym Torson noe senere og han ble også med i det som skulle bli starten på Enslaved.Bandet vant spellemannsprisen i 2004 og Alarmprisen i 2005 for albumet Isa og tok også hjem Spellemannsprisen 2006 for albumet Ruun.

enslaved3

De er også kjent for å ha stjålet sauen til Lars sponheim. Dette ble gjort i protest mot Sponheims forslag om liberalisering av loven som beskytter artister mot fildeling.Å få Eslaved til Kristiansand var stort. Det er ikke til å komme utenom at det er noe av det største bandet vi har hatt i Kristiansand innen sjangren metal, på lang tid. Utrolig bra driv og band i storform, drar denne konsertopplevelsen til topps. Ikke fullsatt lokale på Kick, men ikke langt unna.

DJ Grutle
DJ Grutle fra Enslaved testet popanlegget på fredagen

En kommentar om “Enslaved stjal sauen til Sponheim

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s