Quart gikk konk, men Southern Discomfort ruller videre!

Undertegnede synes det var kjipt at Quart gikk dukken, og at vi heller ikke i år fikk med oss Cradle Of Filth og ei heller gruppen som starten Norsk blackmetalhistorie, Mayhem. Godt man da i alle fall har metalfestivalen Southern Discomfort i vente noe senere på året. Vi er oppriktig glad og mettet med metal for en god stund, etter å ha fått med hele lineupen denne helgen. Vi sitter med et solid inntrykk av hele festivalen. Litt lydproblemer på Hjørnet som forsinket et par konserter, men ellers gikk det knirkefritt så det ut til.

DJ Grutle
DJ Grutle fra Enslaved testet popanlegget

Gøy å få med seg Enslaveds vokalist og bassist Grutle, da han var Metal DJ på Beltzeclub på fredagen.

Utrolig fett når han kjører i gang artister som Celtic Frost og annen godmetall på lydanlegget for folket. Ut gikk disko og inn kom metal for anledningen. Bra ide å omgjøre denne discobula til noe som ligner mer på en hardrock cafe denne helgen.

Vi i artistfoto gleder oss til neste års festival!’

En kommentar om “Quart gikk konk, men Southern Discomfort ruller videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s