deafmazjiiN rocket på hjemmebane, i VerdenZromme!

Det var utrolig spennende å skulle møte deafmazjiiN på hjemmebane her i Mandal. Har møtt bandet både på Østsida i Kristiansand og Norway Rockfestival i Kvinesdal tidligere i år og de har hver gang levert utrolig bra konserter.

deafmazjiiN2

Det som kjennetegner dette karismatiske bandet med Bønna som frontfigur er dets evne til å dra stemningen blant publikum til topps, med sine seige metalrytmer.

deafmazjiiN6

Bandets musikk skiller seg helt klart ut fra mengden annen metal synes vi. sangen Puzhin the river er en av låtene som viser dette meget klart. Nå er jo bare dette en sang, men det viser også helt klart hvilket høyt nivå disse guttene leverer.
Mistet du denne konserten så har du mulighet til å ta deg en tur til Kristiansand på Hjørnet i Kristiansand 6. Desember. Der spiller de sammen med Stavangerbandet K[nine] fra Stavanger. To band av virkelig høy klasse. Anbefales.

deafmazjiiN

deafmazjiiN3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s