Truse kaste opp på scenen av kvinnelig beundrer! Guardians of Time og Mental Disaster på Kick!

Tekst og foto: Stine Hommelsgård

Mental Disaster
Jeg fant et sted på nettet da jeg forvirret googlet “konsertanmeldelse” at “man skal gjerne la det komme tydelig frem av anmeldelsen at man kjenner til litt historie og vet hva man hører på.”
La oss bare starte med å si at dette gjelder på ingen måte for undertegnede. Vi kaller det heller en bilderapport.
Jeg er en ivrig fotograf, og dette var min rolle den store kvelden Guardians of Time hadde 20 års jubileumsfest. Og FOR en kveld det ble!

Guardians of time_©Artistfoto.no_004

Min kveld begynte på et hotellrom sammen med oppvarmingsbandet Mental Disaster. Man skulle tro at jeg med langt blondt hår (og som smughører på P3’s topp 20) ville følt seg litt utenfor, men jeg er tross alt fra bygde Norge. Der lærer man fort at hvis man vil være i gjengen, må man tilpasse seg. Så klok av skade hadde jeg en vinflaske i veska.

Dette var for øvrig første feil, man drikker tydeligvis ikke vin på en metalkonsert. Det er øl eller brennevin som gjelder.

Guardians of time_©Artistfoto.no_005

Klokken nærmet seg 21:00 og etter å ha blitt litt bedre kjent med bandet var det strake veien over gata til Kick Nattklubb og Scene.

Så hva forventet jeg? Jeg har jo hørt Mental Disaster før, ergo var jeg gardert med ørepropper både i lomme og fotoveske. Men, det er noe med å se band live og med band som Mental Disaster med Jan Åge som vokalist, da blir det stemning. Øreproppene ble i lomma. Det var for øvrig første gangen bandet stilte med to gitarister, noe folk som hadde sett dem før sa var veldig positivt!

Mental Disaster_©Artistfoto.no_006

Mental Disaster_©Artistfoto.no_001

Guardians of Times
Etter en liten pause er det klart for kveldens høydepunkt, Guardians Of Time.
Guardians of Time med vokalist Bernt Fjellestad i spissen entrer scenen til stor glede for publikum. Applausen vil ingen ende ta når de åpner hele sulamitten med Iron Heart.

Guardians of time_©Artistfoto.no_001

Jeg er fan fra første sang. Øreproppene ble i lomma og jeg tok meg selv i å la kameraet falle til tider bare for å få med meg alt som skjedde på scenen.Da de spilte min personlige favoritt Empire slapp jeg kameraet og som så godt som alle de andre i publikum stod jeg som en hysterisk skolejente og filmet med mobilen min. For en sang!

Guardians of time_©Artistfoto.no_011

Som seg hør og bør på en jubileumskonsert dukket forhenværende medlemmer opp, og det ble absolutt liv i salen da original besetning igjen sto samlet på scenen. Surprise guests denne kvelden viste seg nemlig å være Dag-Ove Johnsen, Vidar Uleberg og Rune Schellingerhout.

Sangene kom på løpende bånd, men da de spilte siste sangen som heter det samme som bandet; Guardians of Time, da var salen elektrisk. Den sortkledde folkemengden stod på tærne og pekte aggressivt i luften.

Guardians of time_©Artistfoto.no_013

Det ble selvsagt encore både to og tre ganger og tror du jammen ikke det kom en liten rosa truse flyvende opp på scenen og. (Rune Rudberg ringte, han ville ha trusa si tilbake…)

Guardians of time_©Artistfoto.no_019

Guardians of time_©Artistfoto.no_017

Denne bildekrusellen krever javaskript.

En kommentar om “Truse kaste opp på scenen av kvinnelig beundrer! Guardians of Time og Mental Disaster på Kick!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s