Fin avslutning på Quart-eventyret!

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

28. og 29. juni ble jubileumsutgaven av Quartfestivalen arrangert på gamle trakter på Odderøya.

Underworld_2016©Artistfoto.no_006
Underworld var en av hovedheadlineren under Quart. De levere solid!

Quart-festivalen har virkelig vært med å sette Kristiansand på kartet, både på godt og vondt, men da utvilsomt mest på den positive siden. Personlig fikk jeg aldri somlet meg til å besøke den populære festivalen, spesielt angrer jeg på at jeg ikke fikk sett Depeche Mode i 2006. Men Q25 fikk jeg i alle fall vært en del av.

Leftfield_2016©Artistfoto.no_008
Hardcore electronica og Leftfield trakk bra med publikum

Quartfestivalen har ord på seg at de var særdeles gode til å booke nye og spennende artister. Når Q25 hadde som mål å kun hente inn artister som tidligere har besøkt Quartfestivalen, er det jo begrenset hvor mye nytt og spennende man kan få oppleve. Isteden var det mimringen som ble satt i fokus. Sånn sett fungerte sikkert Q25 optimalt for de av publikumet som faktisk frekventerte festivalen i storhetsperioden.  

Flying Crap_2016©Artistfoto.no_005
Festivalsjef Toffen lovet at Flying Crap aldri skulle spille på Quart igjen etter de berømte hagleskuddene i Tresse. På onsdag 29. juni var de tilbake på Quarts avslutningsparty i Bendiksbukta!

Festivalen ble en fin opplevelse den! Jeg fikk ikke med meg alle artistene, men var innom en tur begge dagene. Om ikke artistene var nye og spennende, var de i alle fall spekket med erfaring og kvalitet. Litt flere mennesker burde ha kjent sin besøkelsestid, bortsett fra det, ble det en fin avslutning på Quart-eventyret.

Tommy Tee_2016©Artistfoto.no_006

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s