Thomas Dybdahl trollbandt publikum på en utsolgt Café Generalen

Tekst og foto: Bror Olav Andreas Skrede

Fredag 24.6.2016 besøkte Thomas Dybdahl Café Generalen og Ravnedalen. Og dersom artisten får det som han vil, blir det neppe siste gang publikum får anledning til å oppleve Thomas Dybdahl på en av Norges vakreste utendørsscener!

En opplagt Thomas Dybdahl trollbandt publikum på en utsolgt Café Generalen denne fredagskvelden. Han hadde publikum i sin hule hånd fra første strofe. Stemningen ble heller ikke dårligere av at han åpnet opp for ønsker fra publikum. En ordentlig ønskekonsert ble det! Alene med gitaren, passet artisten perfekt inn på scenen i Ravnedalen. Og med et svært oppmerksomt og engasjert publikum, ble det en flott konsertopplevelse.

Thomas Dybdahl_2016©Artistfoto.no_003

Dybdahl har en solid låtkatalog å ta av. Legger du til en solid tilstedeværelse og et supert samspill med publikum, så har du oppskriften på en vellykket konsert. Jeg savnet et par personlige favoritter, men bortsett fra det, har jeg ingenting å utsette på konserten. En strålende aften, med andre ord! Så langt jeg klarte å registrere, spilte Thomas Dybdahl følgende sanger:

1.       «But We Did»
2.       «A Lovestory»
3.       «Henry»
4.       «That Great October Sound»
5.       «Cecilia»
6.       «Party Like it’s 1929»
7.       «From Grace»
8.       «Under the Wheel»
9.       «This Love is Here to Stay»
10.     «U»
11.     «Life here is Gold»
12.     «One Day You’ll Dance For Me, New York City»

Ekstra:

13.     «History»
14.     «Solitude»
15.     «Bleed»

Mot slutten av konserten fridde Thomas Dybdahl til publikum og konsertarrangør og lovte å komme tilbake neste sommer. Og for å være ærlig, så håper jeg at han gjør nettopp det, for dette var en super opptreden av en svært dyktig artist! Nok en vellykket booking på Café Generalen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s