Popkongen besøkte Vennesla. Hunsfest 2016 ble en kjempefest!

Tekst og foto: Bror Olav Andreas Skrede

Morten Abel startet ballet, og leverte virkelig varene. Ingen tvil om at han er Norges popkonge, en entertainer til fingerspissene! Han ga 100% fra første til siste strofe. Og med den låtkatalogen han har i ryggen, klarte han også å engasjere deler av de besøkende.

Morten Abel_2013_©Copyright.Artistfoto.no-007
Morten Aabel ( Arkivfoto Svein Erik Nomeland/ Artistfoto)

Valkyrien Allstars var ikke like heldige, og kan vel nærmest regnes som en feilbooking. Kun en håndfull fans hadde samlet seg sammen foran scenen. I tillegg var de øvrige som hadde funnet veien til sceneområdet, mer interessert i drikkevarer og hverandre, enn de som stod på scenen. Så om Valkyrien Allstars slet med motivasjon og engasjement, er det fullt forståelig.

Valkyrien Allstars_2016©Artistfoto.no_001
Valkyrien Allstars

Det siste jeg fikk med meg, før jeg gav meg for kvelden, var første halvdel av Sivert Høyems opptreden. Og Sivert Høyem leverte også varene! Heldigvis var det flere blant festivalgjestene som var interessert i denne artisten, så det fylte seg bra opp foran scenen.

Siver Høyem_2016©Artistfoto.no_001

Sivert Høyem

Hunsfest 2016 var svært vellykket som fest å regne, publikum så virkelig ut til å storkose seg! Men musikken spiller dessverre annenfiolin på denne festivalen. Og da er ikke Hunsfest så interessant for de som er ute etter musikalske opplevelser, dessverre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s