Oakland Rain begynner å finne retningen

Tekst og foto: Bror Olav Andreas Skrede

Fredag kveld var det klart for lokale artister på Café Generalen, nærmere bestemt Maria Due og Oakland Rain. Og det ble en behagelig aften.

Maria Due

Først ut var Maria Due. Hun var for meg en ukjent artist, men viste seg å være et hyggelig bekjentskap. Det er lett å like musikken til Maria Due, den var både morsom og behagelig å høre på. Med seg på scenen hadde hun med seg tre dyktige musikere, så det ble en bra konsert!

Maria Due_2016©Artistfoto.no_001

Musikken til Maria Due er en fin blanding av ulike musikkgenrer, spesielt godt likte jeg sangen «Winters Copacabana» med heftige innslag av bossa nova. Repertoaret til Due er spekket med ulike musikalske referanser, så den er vanskelig å sette i bås, men lett å like! Absolutt et hyggelig nytt musikalsk bekjentskap.

Oakland Rain

Oakland Rain er en duo Artistfoto har fulgt litt med på de siste årene. På fredagens konsert framstod de like engasjerte og spilleglade som alltid, det er umulig å ikke bli smittet av entusiasmen deres!

Oakland Rain på Generalen Brors_2016©Artistfoto.no_001
Oakland Rain leverte igjen en god livekonsert

Den eneste innvendingen vi tidligere har hatt mot Oakland Rain er, at de har vært litt for allsidige når det gjelder retning. På fredag synes jeg imidlertid at det virker som om at de nå begynner å finne sin retning, og det er bra. Med et supert band i ryggen, leverte de nok en gang en knallkonsert. Vi lar oss fremdeles imponere og håper at flere vil få øynene opp for tvillingsøstrene fra Kristiansand.

Nok en gang en bra konsertopplevelse på Café Generalen i regi av Ravnedalen Live!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s