Fullt hus på sesongåpning med Kari Bremnes, på Café Generalen

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland 

Så er vi endelig i gang med en ny konsertsesong på Café Generalen. Første artist ut var Kari Bremnes og konserten var allerede utsolgt tidlig i mai, så fansen kjente tydeligvis sin besøkelsestid.

Kari Bremnes_2016©Artistfoto.no_008
Kari Bremnes

Med seg på scenen hadde Kari Bremnes sitt faste firemannsband. De var dyktige og svært samspilte. Det er heller ingen tvil om at Kari Bremnes er en svært dyktig låtskriver eller at hun har en flott stemme. Så forholdende lå virkelig til rette for en kjempeopplevelse. For meg ble det likevel ikke det. Jeg opplevde konserten som uinspirert, kjedelig og langdryg. Jeg er ikke vel bevandret i Kari Bremnes´ diskografi, så for meg var det aller meste av musikken som ble presentert på konserten ukjent. For meg framstod musikken som litt vel ensformig, etter hvert hadde jeg problemer med å skille sangene fra hverandre, de låt alle mer eller mindre likt. I tillegg synes jeg at hovedpersonen selv, fremsto litt stiv og uinspirert. Et hederlig unntak var imidlertid fremførelsen av «Skrik» (Edvard Munch/Ketil Bjørnstad). Den var majestetisk! Men både på «Skrik» og på resten av konserten, synes jeg at det var bandet som kom best ut av det.

Kari Bremnes_2016©Artistfoto.no_020
Vi var vitne til fullt hus på sesongåpningen til Generalen i Ravnedalen

Jeg innser imidlertid at jeg nok er rimelig alene om å ha opplevd konserten slik. Det fremmøtte publikummet virket mer enn fornøyde, både med artist, lokalitet og vær, og det er jo det viktigste! Årets konsertsesong på Café Generalen er spekket med godbiter, så jeg opplever heldigvis nok mer enn en konsert som faller mer i smak i løpet av sommeren! Med navn som Thomas Dybdahl, Marte Wulff, Stein Torleif Bjella (Ravnedalen Live), Odd Nordstoga, Tønes, La Flama Blanca og Midnight Choir, er det virkelig mye å glede seg til!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s