Fullt hus for Unni Wilhelmsen på Håndverkeren

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Lørdag 23.4.2016 spilte Unni Wilhelmsen konsert for et utsolgt Håndverkeren. Som forhåndsomtalen lovte, ble det en blanding av eget materiell og coverlåter, da først og fremst fra Wilhelmsens deltakelse i «Hver gang vi møtes». Jeg tipper at de fleste i publikum først og fremst kjenner til Unni Wilhelmsen gjennom hennes deltakelse på nevnte TV-program, og de var nok strålende fornøyde med artistens låtvalg, «Blodfansen» var nok mer skuffa over låtvalget, og hadde ønsket seg mer av Unni Wilhelmsens egenproduserte musikk.

(C)2011 Svein Erik Nomeland, all rights reserved
Unni Wilhelmsen (Arkivfoto)

Uansett, Unni Wilhelmsen er en stor entertainer, på alle måter! Hun hadde godt grep på publikums oppmerksomhet gjennom historiefortellinger mellom sangene. Jeg tror aldri at jeg har opplevd at en artist har klart å bruke en time og tre kvarter på å komme seg gjennom tolv nummer, men det gjorde altså Unni Wilhelmsen denne lørdagskvelden på Håndverkeren.

Personlig ville jeg gjerne hatt mer musikk og mindre prat, og det hadde også vært mer interessant med en større andel egenproduserte nummer fra artistens side. Men Unni Wilhelmsen er uten tvil en svært dyktig og profesjonell artist, men altså litt for mye prat og litt for lite eget låtmateriell for min smak. Men publikum var superfornøyde og det er alltid morsomt med fulle hus!

Låtliste:

1.    «This Means U To Me Now»
2.    «Told you» (Eva & the Heartmaker)
3.    «Anything ‘Bout June»
4.    «Aleksander Kiellands plass» (Lillebjørn Nilsen)
5.    «Farmors hus» (Wenche Myhre/Jan Eggum)
6.    «Pedestrian Snow»
7.    «90-metersbakken» (Di Derre)
8.    «Skakke gi opp» (Admiral P)
9.    «Orange»
10.  «Won’t Go Near You Again»
11.  «Laik dæt» (Ravi)/«Til meg»

Ekstra:

12.  «Both Sides Now» (Joni Mitchell)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s