Publikum på Buen var strålende fornøyde med Silje Nergaard, og hun kjørte tre ekstranummer

Silje Nergaard og hennes to gitarister, Håvar Bendiksen og Hallgrim Bratberg, har nettopp avsluttet en Norgesturne, søndag 15.11.2015 besøkte de Buen i Mandal og leverte en meget solid konsert.

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Silje Nergaard_2015©Artistfoto.no_006

Silje Nergaard er utvilsomt en av våre fremste artister, noe femten album og en imponerende samling hits vitner om. Vi fikk høre noen sanger fra hennes siste plate, Chain of Days fra 2015, men stort sett bestod konserten av en «endeløs» hitparade fra hennes katalog, ispedd et par coverlåter, «Tordensky» av Jonas Fjeld/Ole Paus og en fin versjon av a-ha sin klassiker «Huntig High and Low».

Jeg har sett Silje Nergaard flere ganger i løpet av de siste tolv-tretten årene, har de fleste platene hennes og er glad i musikken hennes. Hun leverte absolutt varene denne gangen også, men de som imponerte mest, var nok de to gitaristene hun hadde med seg. De var utrolig dyktige og imponerte med teknikk, samspill og intensitet!

Silje Nergaard_2015©Artistfoto.no_002

Publikum på Buen var strålende fornøyde med konserten. Applausen ville ingen enda ta, publikum ga seg ikke før etter tre ekstranummer. En solid forestilling av en elegant Silje Nergaard og hennes to fantastiske gitarister.

En kommentar om “Publikum på Buen var strålende fornøyde med Silje Nergaard, og hun kjørte tre ekstranummer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s