Thea Hjelmeland med årets konsert!

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Det er ikke mer å snakke om, jeg slår det bare fast: På Håndverkeren lørdag 31.10.2015 leverte Thea Hjelmeland årets konsert! Det er faktisk ikke mulig å toppe dette

Thea Hjelmeland_2015©Artistfoto.no_003

Med Solar Plexus leverte Thea Hjelmeland et av de beste albumene som ble utgitt i 2014, noe også utallige priser, deriblant Spellemannsprisen, bærer bud om. Jeg liker plata utrolig godt, og har hørt gjennom den utallige ganger. Jeg var derfor rimelig sikker på at jeg visste hva jeg gikk til når jeg trappet opp til konsert på Håndverkeren i Kristiansand på halloweenkvelden.  Men den gang ei! Thea Hjelmeland og makker Peter Baden leverte et fyrverkeri av en konsert! Og jeg som trodde at sangene på plata var fine. Liveversjonene var helt utrolige! Det er nesten ikke til å tro at to personer alene kan produsere så fantastisk mye vakker lyd.

Thea Hjelmeland live var intet mindre enn et eventyr! Hun imponerte med en helt fantastisk stemme og briljerte på et misunnelsesverdig antall strengeinstrument. Hun hadde en utrolig innlevelse og tilstedeværelse i sin opptreden. I tillegg viste hun fram en utrolig evne til å manifestere ulike personligheter på scenen. Det oppleves nesten som om hver enkelt sang ble fremført av ulike personer med ulike personligheter. Jeg måtte skjerpe meg for ikke bare bli sittende og måpe.

Thea Hjelmeland_2015©Artistfoto.no_011

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk overvære denne konserten og håper virkelig at jeg får sjansen til å oppleve Thea Hjelmeland igjen. Årets konsertopplevelse, ferdig snakka! ­­­­­

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s