Sørveiv 2015! Imponerende nivå på årets artister

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Artistfoto tok oss en runde på fredagens Sørveivkonserter og fikk med oss en liten håndfull med opptredener. Fellesnevneren for dem alle, var at artistene holdt et imponerende høyt nivå.

Philco Fiction_2015©Artistfoto.no_004

Jeg startet kvelden med Philco Fiction på Kick. Et bra band med fengende pop-melodier. Turen videre gikk til Håndverkeren og konsert med Ingvild Koksvik. En imponerende stemme, men litt for kjedelig musikk for min smak. Neste stopp var Aladdin og Frøder. Det var tydeligvis mange som ville ha med seg denne konserten, for det var smekk fullt i lokalet. Utrolig bra musikk, men på grunn av folketrengselen bevegde jeg meg videre til Charlies og konserten med Jadudah. Det var, og ikke uten god grunn, like trangt der. Jadudah var et utrolig positivt bekjentskap, utrolig fengende musikk. Kvelden ble avsluttet med Erlend Ropstad, som aldri skuffer.

Ingvild Koksvik_2015©Artistfoto.no_003
Ingvild Koksvik spilte på Håndverkeren

Nivået på artistene jeg fikk sett, var imponerende bra. Dersom de øvrige artistene var like bra, kan man ikke annet enn å ta av seg hatten for hva gjengen bak Sørveiv har fått til.

Ingvild Koksvik_2015©Artistfoto.no_009
Publikum på Håndverkeren

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s