Suksess for Ole Paus på Café Generalen!

Tekst: Bror Olav Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Med fint vær, fult hus og en Ole Paus i storform, ble det nok en gang en vellykket konsert i Ravnedalen. Dem har det vært mange av denne sommeren!

Ole Paus er tydeligvis en populær mann i Kristiansand, Café Generalen var stappfull flere timer før konserten skulle starte. Og publikum ble ikke skuffet, de fikk det de hadde kommet for!

Ole Paus er utvilsomt en stor entertainer, pausene mellom sangene er like underholdende som musikken hans. Med seg på scenen hadde Ole Paus med seg Håkon Iversen på bass og Børge Petersen Øverleir på gitar og det musikalske lydbildet var upåklagelig.

Ole Paus_©Copyright.Artistfoto.no-002

Paus har en enorm låtkatalog å ta av, og han veksler ofte mellom rollene som hverdagsfilosof og riksrefser i tekstene sine. Personlig liker jeg riksrefseren bedre enn hverdagsfilosofen, de filosofiske tekstene hans blir litt for åndelige og nyreligiøse for min smak. Men en dyktig låtskriver, det er han!

Musikken var bra, Ole Paus var morsom og publikum var strålende fornøyde. Nok en vellykket booking fra konsertarrangørene på Café Generalen.

2 kommentarer om “Suksess for Ole Paus på Café Generalen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s