Norges beste band på Håndverkeren! Phone Joan var rått!

Tekst og foto: Bror Olav Skrede

I løpet av kort tid har jeg vært så heldig å få oppleve Phone Joan to ganger, først på Vinterfestivalen i Mandal 7.2.2015 og nå på Håndverkeren 14.3.2015. Vinterfestivalen var første gang jeg så og hørte bandet, og jeg ble imponert! Det siste møtet bekreftet bare inntrykkene fra februar: Phone Joan må være Norges tøffeste og beste rockeband for tiden!

Phone Joan_2015©Artistfoto.no_007

Maken til trøkk og energi skal man lete lenge etter! Dyktige musikere og en solist som gir maks igjennom hele konserten, da blir det aldri kjedelig! Bandet består av Carina Moen på vokal, Elisabeth Nesset på trommer, Randi Gudmundsen på bass og Rikard Haugen på gitar, de kjenner hverandre godt og er utrolig samspilte. Med ulike lydeffekter, vreng gitar, stemme fordreier, fete akkorder, kule riff og en vokalist som har publikum i sin hule hånd, ble konserten utrolig bra.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Phone Joan har utrolig mange bra låter, og bortsett fra et par hvileskjær, besto konserten bare av perler av meget høy kvalitet. Tøft, tett og bånn gass! Og med vokalistens innlevelse og tilstedeværelse, setter slikt spor. En sexy musikkopplevelse, rett og slett! Tøffere enn dette blir det knapt!

Phone Joan_2015©Artistfoto.no_002

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s