Romjulsfyrverkeri med Ragged Glory på Håndverkeren

Et fullsatt konsertlokale på Håndverkeren fikk presentert et fyrverkeri av en konsert lørdag 27.12.2014. Ragged Glory leverte, og vel så det. Tributebandet presenterer en fin blanding av Neil Youngs klassikere og av hans mindre kjente sanger. Og de gjør det med en vanvittig innlevelse.

Ragged Glory_2014_©Copyright.Artistfoto.no-006
Sterk innlevelse på Vegard Lefstad Kvam( trommer) og Trond Breen (gitar og vokal)

Jeg blir mer og mer imponert for hver gang jeg ser Ragged Glory. Dette er nemlig ikke et rent coverband, man kjenner selvfølgelig igjen Neil Young-sounden, men Ragged Glory klarer å sette sin egen signatur på sangene. Det lyder like tøft, rufsete og skeivt som når hovedpersonen selv fremfører materialet, men i tillegg klarer Ragged Glory det kunststykket å få det til å fremstå som om det er deres egne låter de fremfører. Det er tøft, inderlig og ektefølt, virkelig troverdig! Til tider synes jeg, til og med, at de er bedre enn originalen, dersom det er lov til å si slikt, uten å bli bannlyst?

Ragged Glory_2014_©Copyright.Artistfoto.no-010

Et fyrverkeri av en konsert, altså. Vi får bare håpe at dette blir en romjulstradisjon på Håndverkeren i årene som kommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s