Dalsveifestivalen 2014 med super overraskelse

De kom padlende over Gillsvann i to kanoer, The Clark Kents i følge programmet, med det nye navnet La Flama Blancas(, tror jeg de sa), i følge dem selv, mens for allmuen er de kanskje best kjent som Honningbarna… For en gavepakke til publikum på den lille og lokale Dalsveifestivalen på Justvik i Kristiansand!

The Clark Kents_2014_©Copyright.Artistfoto.no-005

«DALSVEIFESTIVALEN har til hensikt å fremme kultur i lokalmiljøet på en måte som fremmer tilhørigheten til bydelen og viser frem store og små artister som har en tilknytning til bydelen og områdene omkring«, står det på festivalens facebookside (https://www.facebook.com/Dalsveifestivalen). I år hadde festivalen femårsjubileum, og på årets program stod, som vanlig, store og små lokale artister. Festivalen er en flott arena for lokale talenter til å vise seg frem på. Og i år var de supplert med The Clark Kents/La Flama Blancas, med Fredrik Justnes som lokalt alibi. Kjempemoro var det!

The Clark Kents/La Flama Blancas er Honningbarnas side-/overskuddprosjekt. Gruppen har, av alle ting, en salig blanding av køntriperler og sørlandsviser på repertoaret. Jeg mistenker at dette er en kombinasjon som vil begrense etterspørselen etter bandet noe, men på Dalsveifestivalen var de langt innenfor! For et utrolig kult prosjekt! The Clark Kents/La Flama Blanca oser av spilleglede, her er det ingen ironisk distanse til låtmaterialet å spore! Dette var gøy! En anerkjennelse til menneskene bak Dalsveifestivalen og det de driver på med: Første offisielle spillejobb(?) for The Clark Kents/La Flama Blancas! Vi får håpe at Honningbarna har tid og ønske om å holde liv i sitt sideprosjekt, for dette var gøy og fint! Og det samme gjelder for Dalsveifestivalen: Vi håper virkelig at dere fortsetter det supre arbeidet med å spre kultur i bydelen!

The Clark Kents_2014_©Copyright.Artistfoto.no-004

Hør Edvard Valberg gjeste Ruben på P3 og fortelle mer om Honningbarnas sideprosjekt og den kommende opptredenen på Dalsveifestivalen her: http://radio.nrk.no/serie/ruben/MYNM22007414/27-05-2014#t=1h15m45s. I tillegg får du en smakebit fra repertoaret til The Clark Kents/La Flama Blancas.

Se også omtale på fvn.no: http://www.fvn.no/kultur/Har-arrangert-musikkfestival-i-hagen-i-fem-ar_-uten-budsjett-2626951.html#.U6cJzmflqM8.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s