Slade på Kulturhangaren på Lista

Slade er en av mine virkelig store favoritter av rockeband, og som har overlevd en mannsalder, med engelsk pubrock hele veien ut. Sist jeg så dem var for mange år siden på en pub i Arendal, men dette er et band som absolutt passer bra både på små og store scener.

Slade Flyhangaren Lista 2009 v1

I kveld fikk vi se dem i Kulturhangaren på den gamle militærflyplassen på Lista. Et glimrende konsertsted som virkelig imponerte oss med stor scene, lokale og lyd. Her kan man virkelig sette opp store band, i en flyhangar som til og med er oppvarmet og med mykt kunstgress til dekke.

Slade er viden kjent for sine allsangslåter som passer så bra på puber, og det ble ikke dårligere med allsang fra store deler av Sørlandet i dette store lokalet på Lista Flystasjon.

Etter dette er nok de siste nølende trekkfuglene skremt vekk fra stedet, til der de hører hjemme på denne årstiden. Hvorvidt de tør å sette nebbet i retur noen gang, får tiden vise.. For Slade i toppform fyker rundt på storscenen på Lista, og gir et show legender verdig.

Mal McNulty drar stemningen med allsang til kjente og kjære låter, og vi registrerte til og med bestemor trampe takten. Dave Hill er heller ikke dårlig der han fyker rundt og hopper fra høyttaler til høyttaler, med fete gitariff og stor presisjon.

Møtet med Slade i dag viser at dette bandet nok holder koken til den dagen de må bæres på scenen av aldersproblemer.. Frem til da så skal vi få med oss hver eneste konsert vi kan, ja det er bombesikkert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s