Boney M levert 70 talls disco i Kristiansand!

Et meget spennede band som kom til Havana Etcetera denne regntunge torsdagskvelden i desember. Hvem har vel ikke dykket i sine foreldres platearkiv og funnet både den ene og andre platen med dette 70 tallsdiscobandet.

Meget morsomt å se alle besøkende som hadde sin ungdoms glanstid på 70 tallet, som møtte frem. Det er sjelden vi ser denne generasjonen på konsert i Kristiansand, men dette bandet fenger alle generasjoner og det gjenspeilet publikum i kveld.

Boney M Havana 2009 v3

Lydbildet til Boney M er supermoderne selv i dag, og det snart 35 år etter at de lanserte første plate. Dette gjør at de selv i dag selger plater som de solgte hakka møkk i gamle dager, for fra de startet så har de solgt helt utrolige 150 millioner plater, og de er ennå med samme originalbesetningen.

At denne gjengen herjet 70 tallet etter uteseendet å dømme, er helt utrolig, for de så ut som en gjeng ungfoler der de sprellet rundt over alt. Flere publikummere var også oppe på scenen og fikk synge, men dette ble til tider så sykt dårlig at det ble morsomt. På ett av bildene så ser man uttrykket til vokalisten, der en flott blondine skulle prøve seg.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Du verden for en stemning det ble, og de fleste i bandet hadde flere turer ned på dansegulvet for å ta og føle på publikum. Bobby Farrell som oftest korer, så ut som en 20 åring der han spratt rundt, og han tok like godt en stillestående baklengs salto.

Vi fikk også servert alle de beste sangene de er kjent for, og dette var for meg en av de gøyeste konsertopplevelsene i år. 70 talls disco servert slik Boney M gjorde i kveld, ble bare helt utrolig vellykket og takk til Liz Mitchell, Bobby Farell, Maizie Williams, Marcia Barrett og Havana Etcetera for en fabelaktig konsert.

Jeg vil også trekke frem Havanas sympatiske profil overfor eldre og funksjonshemmede som møtte opp denne kvelden. Personalet hjalp denne gruppen på en meget fin måte, slik at de fikk en best mulig opplevelse av konserten. Ikke ofte jeg ser slikt når jeg er rundt på konserter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s