Keep of Kalessin satt nær fyr på Kick!

Trønderne hadde lovet et heftig show med masse statister og pyro. Jeg så ikke noe til statistene men pyroen var heftig. Keep of Kalessin spiller ekstremt kjapt, og veldig detaljert, noe som gjør at det er en stor fordel å ha hørt dem på plate før man ser dem live.

Keep of kalessin inferno1

For meg som har de siste 2-3 gigantiske platene, først og fremst «Armada» men også den nye «Kolossus», ble opplevelsen derfor voldsom. Ikke direkte ufortjent at Obsidian C & co er regnet som norsk Black Metals fremtid.

Tekst: Svein Erik Wiig
Foto: Svein Erik Nomeland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s