Tone Damli Aaberge skulle droppet coverlåtene i Lyngdal

Tone gjorde kometkarrière etter at hun kom på andreplass i Idol bak Jorun Stiansen i 2005. Plata Bliss, som hun utga kort tid etter, solgte til gull og deretter har det bare gått oppover for denne dyktige artisten

Tone Damli Aaberge Dyrsku Lyngdal 2009 v5

Siste platen I Know, som kom ut i mars i år, har solgt bra. Og den foregående singelen Butterflies solgte til platina, og har herjet hitlistene helt siden den kom ut. Sangen Butterflies kom på andreplass i Melodi Grand Prix, og ikke skjønner jeg hvorfor hun ikke vant. Nå gjorde Rybak det bra, og han har seilet opp som en dyktig artist da han vant hele sirkuset, men kvaliteten på sangen til Tone var da mye høyere.

Tone Damli Aaberge Dyrsku Lyngdal 2009 v1

I kveld fikk vi servert de fleste hitene ho er kjent for og en hel del coverlåter. Jeg liker artister som spiller egne sanger, så jeg synes coverlåtene trekker ned den ellers fine konserten. Men Tone er i kjempeform, og leverer en varm konsert i en stappfull arena med sol på himmelen i Lyngdal.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg registrerte mange fans som stilte seg opp foran scenen allerede et par timer før konserten, noe som sier litt om populariteten til denne dyktige artisten. Med hiter som I Know, Butterflies, Here i am og mange flere, så fikk publikum servert en flott konsert fra en forelsket Tone. Ja, for hun spurte publikum om noen var forelsket, og sa at hun var veldig forelsket for tiden..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s