Oslo Live 2009 overtok stafettpinnen etter Quarts konkurs!

Oslo Live ble startet opp på kun to uker etter at Quart gikk konkurs i fjor og mange mente dette var galskap, men de klarte å få til et bra opplegg med over 22 000 solgte billetter. I år solgte de kanskje enda flere, da det var nær stappfull arena alle dager.

Oslo Live 2009 v1
Sommer, sol og Oslo Live

Vi i artistfoto.no er imponert over og knirkefritt ting gikk i løpet av de tre dagene vi var der. På fredagen under Silverkonserten så måtte for øvrig konsertene stoppes for en kort periode pga. dårlig vær. Vind av storm styrke tok tak i gjerder og telt og skapte kaos for vakter og festivalhjelperne. Samtidig åpnet himmelen seg så kraftig at jeg er sikker på man kunne padle i kano enkelte steder.. Da jeg skulle søke dekning i Presseteltet så var dette på vei opp i lufta og vi måtte derfor gi tapt resten av kvelden pga søkkvått utstyr. Men ellers så gikk ting tilsynelatende knirkefritt de tre dagene vi var der med mye bra musikk, sol og skikkelig festivalstemning.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Metalbandet Silver fortjener ros for et forrykende metalkonsert med vanvittig driv. Vi kjente ikke til dette bandet fra før og det var for oss festivalens mest positive overraskelse. Hvis du skal på Norway Rock i Kvinesdal i neste uke så får du sjansen til å se dem live. Anbefales på det sterkeste!

Oslo Live 2009 v3
Silver

Vreid kjørte i gang konserten på samme måte som på årets Inferno og vi fikk nok en gang frysninger ned over ryggen når flyalarm introen kjører i gang konserten. Vreid har 2. Verdenskrig som tema og det gjenspeiler hele konserten inkludert kostymer. De klarer å skape en realistisk atmosfære rundt tema og leverer totalt en bra konsert.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s