Lady Gaga er verdens nye superstjerne!

Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta som hun egentlig heter, har gjort en kometkarriere som artist det siste året. Hun lager sangene selv, og har i flere år vært profesjonell låtskriver for store artister som for eksempel Britney Spears og New Kids On The Block. Men hun hadde hele tiden en plan for selv å slå gjennom som artist, og lagde sanger til seg selv parallelt med arbeidet for andre. I år slo hun gjennom med sanger som Poker Face og Just Dance til noen utrolige bra videoer signert norske RayKey.

Lady Gaga Sentrum Scene v3

Konserten i kveld på Sentrum Scene ble utsolgt, og vi la merke til at det var mange hippe unge mennesker som hadde funnet veien til lokalet, med godt overtall av damer.

Lady Gaga åpnet showet med at hun stod oppstilt som ei dukke, og vi stusset litt på om det var hun som stod der. Men når rytmene dunker ut, så begynner hun å bevege seg i en blanding heftig blanding av lyd, lys og røyk. Den velkjente masken som vi har sett fra videoen i Poker Face, skjulte ansiktet hennes i starten, men hun tar den av etter hvert og trollbinder publikum med fete låter.

 

Lady Gaga Sentrum Scene v1

Lady Gaga leverte en super konsert i kveld, og publikum var fornøyd med å se verdens nye superstjerne på Sentrum Scene. Vi i artistfoto er sikker på at vi bare har sett begynnelsen for denne unge og talentfulle artistens karriere.

Lady Gaga Sentrum Scene v4

Hun har selv sagt at Madonna er et av forbildene og er temmelig sikker på at hun kan nå like langt med musikken sin, hvis hun fortsetter i samme spor videre.

Lady Gaga Sentrum Scene v5

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s