AC DC , Angus Young , Valle Hovin 2009. Foto Svein Erik Nomeland

AC/DC leverte dønnsolid på Valle Hovin, til 40 000 brølende fans! Black Ice World Tour

Å få oppleve AC/DC PÅ Valle Hovin har uten tvil vært en av de største konsertopplevelsene for undertegnende. Med arenaen fullstappet av 40 000 jublende fans og et band i storform, så kom både tårer og gåsehud på samme tid. Inntroen som møtte publikum var et lokomotiv som kjørte på en skinnegang i full fart. Dette ble vist på en storskjerm til en mildt sagt imponerende lyd. Takten og lyden fra lokomotivet var som til å ta og føle på, og enkelte folk på siden av meg gispet og skreik om hverandre. Når man var filleristet av lyd og lysorgie en stund, så stiger det opp et damplokomotiv i nær full skala.

AC / DC header
AC / DC Brian Johnsen , Angus Young header

Du verden så imponerende dette var! Angus Young og Brian Johnson styrte showet å raste rundt på den enorme scenen. De spilte mest fra den siste plata men vi fikk også servert legendariske låter som T.N.T., Let There Be Rock fra eldre tider. Sist jeg så de var i Drammen på Blow up your videotour i 1988, og lite er forandret fra den gode gamle rockeoppskriften. Black Ice World Tour går mot slutten, og vi er veldig glad de stoppet gang nummer to i Norge, slik at flere fikk sjansen til å få med seg en konsert med seg et AC/DC i storform. 40 000 mennesker og utsolgt arena vitner om populariteten til dette fantastiske bandet. Jeg kommer neppe til å glemme denne konserten med det første!

 

S09_2511
AC / DC Angus Young

En kommentar om “AC/DC leverte dønnsolid på Valle Hovin, til 40 000 brølende fans! Black Ice World Tour

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s