Vi ble forelsket i Mari Klingen

Mari Klingen er en virkelig dyktig musiker som vi ikke kan annet enn å bli forelsket i. På scenen sprudler ho og lever seg inn i musikken som få andre. Dette smitter over på publikum, som dras med i rytmene på det funky repertoaret ho fremfører med 9. mannsorkesteret i kveld.

Mari Klingen FRK. larsen2

Saft suse som det svinger med et slikt orkester på et så lite sted som Frøken Larsen! Det er egentlig altfor trangt med så mange musikere på dette lille utestedet, men når musikerne endelig fikk plassert seg riktig så funket det bra som bare det. En del lydproblemer og en heftig forsinkelse før konsertstart ble fort tilgitt etter noen sanger. Mari og de andre musikerne gjorde en fin konsert vi ikke glemmer med det første. Vi i artistfoto gleder oss til neste konsert med gullstrupen som klinger så bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s