Headbanging fra alle kanter, under Neongod konsert på Hjørnet

Neongod har sine røtter i Kristiansand og samler kanskje noen av Sørlandets dyktigste musikere innen metalen. Neongod består pr i dag av Kjell Jacobsen , Svein Reinton, Morten Jacobsen, Anders Kobro og Ivan Gujic.

Neongod
Anders Kobro

Neongod leverte bra og metalfolket fikk god valuta for pengene må man kunne si. Bonusen var den nye EP en ”Clear Eyes ”, som ble lansert i kveld. Svein og resten av bandet er flink til å dra med seg publikum og få opp stemningen.

Neongod Hjørnet v2
Ivan Gujic

Ivan så også sitt snitt i å hoppe ned fra scenen å spille noen fete riff blant publikum før han headbanget seg inn på scenen igjen. Her var det bare å passe på kamera mot ellevill headbanging fra alle kanter.

Neongod Hjørnet v3
Kjell Jacobsen

Låtmaterialet og livefremførelsen var fett som faen, så dette var en vellykket kveld for metalfolket .
Vi i artistfoto.no gleder oss til å se mer senere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s