Whitesnake leverte stort i Larvik

Det oser respekt av dette Britiske bandet som har selveste tidligere Deep Purple vokalist David Coverdale som vokalist. Ja kan det passe bedre enn med disse to bandene, Dokken og Whitesnake på en konsertkveld må man jo spørre? Whitesnake er blant mine ypperste favoritter fra tidsepoken 1980 til i dag. Det meste de har produsert er av svært høy kvalitet.

Whitesnake David Coverdale Larvik .v1
David Coverdale

Whitesnake vil jeg også våge å påstå er en del av musikk-  mainstreamen i dag. Låtene spilles daglig på radiokanaler og treffer alt fra unger til oldiser som meg selv. Det siste studioalbumet de kom ut med var «Good To Be Bad» som kom i 2008.
Fansen ventet lenge på dette og i kjent gammel stil ble dette også et høykvalitetsalbum som kommer til å stå videre historisk.

Whitesnake v7

Bandet gikk i kveld på scenen i øs pøs regnvær og slikt setter en liten demper for folk som skulle på fest. Men når de kjente og kjære metal- hitene kommer som perler på snor og treffer publikum, så glemmer man været. Det var en stor opplevelse å møte karismatiske Coverdale med band i kveld .

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s