Blood Red Throne var ikke noe Cannibal Corpse kopi

Har ikke hørt mye på BRT før kveldens konsert, men vil antagelig høre mer på dem etter konserten. For dette var fett! BRT er et band som passer perfekt for live-setting med sine drivende og blytunge riff. Jeg vil gå så langt som å si at det er bandets egen skyld, ene og alene, at jeg endelig fikk se en skikkelig mosh-pit foran scenen – for makan til riffing dere!

Blood Red Throne inferno2
Blood Red Throne på Blå, og her gitarist Peisy Død Olaisen i en forrykende gitarsolo.

I min egen forutinntatthet forventet jeg meg en Cannibal Corpse kopi, men dette er langt fra noen kopi, og disse gutta står definitivt ikke tilbake for CC. Suggerende monster-riff is the shit. Peisa På!

Blood Red Throne inferno3

Tekst: Svein Erik Wiig
Foto: Svein Erik Nomeland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s