Dark Season 2008

Utrolig gøy for oss i Artistfoto å få være med på teamet til Dark Season i år!

På ellevte året gikk festivalen av stabelen og i år med utvidet tilbud som også traff barn. Vi voksne fikk servert det beste av Norsk musikk fra fire scener og barna fikk Skrimmel Skrammel fra NRK barne TV på Kick lørdag. Vi registrerte stor sett fullsatte arenaer på hver eneste konsert under hele festivalen, og det bare imponerende å se hvor flott man kan gjøre det.

finn kalvik
Finn Kalvik

Mørket en sen oktoberhelg fikk sørlendinger til å bytte ut sofaen med konserter og masse folkeliv og grunnen er helt klar. Line upen denne helgen har mildt sagt vært imponerende. Familien Håland som står som primus motor for hele festivalen, viser at mørketid og dvaletid er ingen hindring for en stor festival.

skrimmelskarmmel fam nomeland
Skrimmel Skrammel

Det er på ellevte året nå, og regner med at den tolvte finner sted om ca et år igjen til stor glede for folk i Kristiansand og omegn.

madcon3
Madcon

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s