Halvdan Sivertsen på Sirdalsdagane 2008

Sirdalsdagane er lokalisert helt i foten av Sulskardet på vestlig side i Sirdalen. Dette er en nydelig plass å legge konserter og en sauesjåfestival som dette egentlig er på. Storslått natur, mange hyggelige rogalendinger, vindtøy, sauer, god mat og musikk er de inntrykkene vi sitter med etter noen timer på stedet.

Halvdan Sivertsen.3

De har i mange år prøvd å få tak i Halvdan Sivertsen til festivalen, men klarte det ikke før i år. Mange tok turen til Sirdalen for å få med seg artisten og resten av det tettpakkede programmet denne helga. Vi fikk en flott swing-oppvisning med Rogaland Bygdeungdomslag før Halvdan gikk på scenen. Virkelig høy kvalitet på disse unge danserne.

Halvdan Sivertsen2

Dette er virkelig en hyggelig festival i enormt fin natur. Mye av norske tradisjoner og kultur er samlet under dette stedet en gang i året. Vi i artistfoto ser frem til å besøke Sirdal ved en senere anledning.

Halvdan Sivertsen4

Halvdan Sivertsen er kjent som den humoristiske artisten fra Bodø med et arsenal av gode selvkomponerte låter. Vi i artistfoto så virkelig frem til denne konserten med en av norges dyktigste artister.
Halvdan er en meget alsidig artist med godt humør. Tekstene er spekket med humor og alvor, noe som kan få enhver til å le eller grine.Han har en karriere fra NRK som barne-tv vert og visesanger, sammen med Vibeke Sæther og Labbetuss. Generasjonen som er vokst opp og fikk med seg dette, har nok gode minner om Halvdan som en kjær tv-onkel hvor han sang sine viser sammen med Geir Børresen som Labbetuss på fanget.

Han er også engasjert i Gitarkameratene og fikk sin første Spellemannspris i 1981 for platen «Liv laga». Flere priser er vunnet senere for hans eksepsjonelle arbeid innen norsk pop og visesang.Vi får høre sanger som førr ei dame, 10 000 tommeltåtta, Venner for livet og mye annet fra den kjente og kjære artisten. Vitsene mellom sangene var så bra at en rungende latter bølget seg gjennom arenaen hver gang. Halvdan viser seg som en utrolig dyktig artist med beina godt plantet på jorda. Han hadde også evnen til å få folk til å le og kose seg i den halvanne timen han holdt på.

Halvdan Sivertsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s