Spennende møte med Iver Kleive og Knut Reiersrud på Marnarfestivalen 2008

Artistfoto synes det var spennende å skulle få oppleve disse to musikerne her i Øyslebø denne kvelden. Flott vær og fine omgivelser gjorde at alle storkoste seg da mørket begynte å senke seg over det fantastisk fine Høgtun.
Iver Kleive er kjent for å være en dyktig pianist og organist, mens Knut Reiersrud er en mester på gitar og da mest i sjangeren blues.

Iver Kleive og Knut Reiersrud2
Sammen har disse to artistene gitt ut platen «Blå koral» som de vant Spellemannspris for i 1991.Konserten startet med et drønn jeg neppe har hørt før. Jeg ble nesten slått bakover av en lydorgie jeg sjelden har vært borte i. Kirkeorgel slik Iver Kleive kjører i gang konserten med, fikk hårene mine til å reise seg på ryggen og det momentant.
Når så Knut Reiersrud starter på gitar, blir dette fullkomment. Slik en innlevelse Reiersrud har, er det sjelden vi ser.
De leverer mye forskjellig musikk i løpet av timen de holder på. Vanskelig å definere sjanger, men vi hørte en del salmer og mye var eksperimentell. Høy kvalitet er varemerket for disse dyktige musikerne. Slik blir det også bra konsert ut av.

Iver Kleive og Knut Reiersrud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s