Somebody’s Darling smeltet publikum med fine låter!

Somebody’s Darling består av Liz-Tove Vespestad og Tine Valand. Dette var artistfotos første konsert med denne duoen. De har mange års erfaring og er blant Kirkelig Kulturverksteds mestselgende artister på hyllestplaten, «Hvis Månen hadde en søster», til Leonard Cohen.

sombodys darling
Sombodys Darling

Vi i artistfoto synes konserten med disse to dyktige musikerne var veldig bra. Jeg satt umiddelbart paralleller til Søstrene Bøygard som jeg opplevde på Osefestivalen tidligere i sommer. Likhetene er slående og vi ble like forelsket i musikken og artistene denne gang. Med sanger som Strange Pillows kan man ikke annet enn å smelte. Tekstene er på engelsk og det liker jeg med disse artistene. Når de begynner å synge hit’er fra Cohenplaten, går stemningen til topps. Folk klapper, og synger med. Jeg så det rykket i foten til flere, men det ble ingen dans.

sombodys darling 2

Sangene deres handler mye om følelser og kjærlighet. Mye sorg og tristhet som kommer til utrykk i søte vellagde sanger. Du verden hvor bra det var. Denne konserten var virkelig et av høydepunktene under Marnarfestivalen i år.

sombodys darling 3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s