Marnarfestivalen med suksess på niende året

 

Ivar skippervold
Ivar Skippervold med barn som kom opp på scenen

Marnarfestivalen har blitt arrangert 9 år på rad. Muligens ti år, mener John Erik Kristensen som er kultursjef i Marnardal kommune. Han står for øyeblikket vakt da vi treffer han på salgsutstillingen, som de har på Høyetun, denne helgen. Han forteller at det er solgt mange bilder av Setesdalskunstneren og vokalist i Setesdals Roots band, Mona Ida. Det passet bra at hun hadde med seg bilder og at vi kjørte en utstilling samtidig sier Kristensen. Bildene er flotte og i hovedmotivet så vi Setesdøler i bunad på samtlige motiver. Slik får en halvt Setesdøl, som undertegnende, til å like bildene ekstra godt.

sombodys darling
Sombodys Darling

Fiskekonkurransen i elva, kombinert med norsk musikk i høy kvalitet, har vært en stor suksess for denne bygda et par mil nord for Mandal. Flott natur, kombinert med dette fine konsertstedet på Høyetun, passer bygda bra. Holder de denne bra lineupen neste år, kan dette bli en festival for hele distriktet, mener vi. I allefall slik lørdagsprogrammet var, så er dette interessant langt utover Marnadal kommune. Vi reiste hjem med en god følelse etter at Setesdals Rootsband avsluttet med å gi oss følelsen av å være på en ekte bygdefest på lokalet. Dette burde byfolk kanskje reise for å få med seg en gang? Ingenting er gøyere enn den slags fester

Marnarfestivalen
Marnarfestivalen plakat
Ivar skippervold2
Ivar Skippervold skapte fin stemning med barna på scenen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s