The Monroes besøkte Skalldyrfestivalen 2008

Skalldyrfestivalen som er lokalisert i Mandal og viden kjent i Sør for mye folkeliv, god mat og bra konserter i en av Sørlandets fineste byer. Mange tar sjøveien til festivalen, da Mandal helt klart byr på det fineste av den Sørlandske skjærgård. Mandal har også fått en moderne gjestehavn nær begivenhetene som er meget viktig.

Monroes

Programmet var veldig bra i år og festivalen treffer alt fra små barn til eldre noe som gjør dette til en familiefestival. Festivalen klarte å få tak i mange bra band i år. Av høydepunktene nevner vi: The Monroes og Trang Fødsel. Artistene er helt klart med på å trekke mange folk til byen noe som er viktig. Ellers så fikk vi mye god mat og drikke samt at vi fikk med oss freestylehopping i Mandalselva.

The Monroes

The Monroes er et utpreget 80-talls band som lever godt på denne musikalske tidsepoken enda. Det ble produsert utrolig mye bra musikk i dette tiåret og The Monroes var et av disse bandene. Duoen ble startet av Eivind Rølles og Lage Fossheim og de ga ut sitt første album i 1983 ved navn «Sunday people». Deres oppfølger kom hakk i hæl med albumet Face another day i 1985 med blant annet top-hit’en Cheerio som herjet hitlistene i lang tid.

Vi Artistfoto har stor respekt for disse artistene med det låtutvalget som de har. At de skulle komme til Mandal og Skalldyfestivalen passet som hånd i hanske. De trefffer et bredt publikum alt fra bestemor til barn med de velkjente hit’ene sine. Arenaen var stufull og køen utenfor var over 50 meter før konserten. Mange fikk ikke med seg konserten pga dette, noe som var synd.

Konserten var utrolig bra og de briljerer med den ene hit’en etter den andre. Karismatiske Lage Fossheim trives på scenen og han drar stemningen til topps. Vi var redd han skulle falle utfor scenekanten en stund, der han stod og strakk seg mot folk med det ene grimaset etter det andre. Vi sitter igjen med et solid inntrykk av dagens Monroes konsert, der vi føler vi fikk servert det beste fra norsk 80-tall.

monroes2

En vellykket festival for alle er det inntrykket vi sitter igjen med, og vi vil prøve å være tilstede neste år også.

monroes3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s