Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson, skapte fin stemning i Ravnedalen

Bjørn Eidsvåg slo igjennom tidlig på nittitallet med albumet «Ingenmannsland». Dette skjedde i 1993 og han solgte raskt 60 000 plater av dette albumet. Platen er spekket med bra låter og tekster som sto meget sterkt i tiden og gjør det selv i dag.
I 1996 kom Albumet «Landet lenger bak» som raskt solgte 100 000 plater. Platene førte til at folk fikk et personlig forholdt til musikken og Bjørn Eidsvåg som artist. Når hvermansen fikk platene, så har suksessen vært stor for artisten og presten fra Sauda.
Albumet «Tålt» fra 2002, der Lisa Nilsson medvirket på sangen Mysteriet deg, så solgte han hele 220 000 plater. Hans første album «Inn for landing» fra 1976, markerte han start på artistkarrieren og han fikk i 2006 Norsk Artistforbunds Ærespris for sitt arbeide.

Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson.5

Konserten i Ravnedalen sammen med svenske Lisa Nilsson må betegnes som en flott opplevelse. Rammene rundt må være nært på perfekte for disse to artistene denne kvelden i Ravnedalen. Publikum stortrivdes til musikken som mange har så kjær.

Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson.2

De leverte et arsenal av gode låter og stemning til å få gåsehud av. Folk fikk hva de ville ha og vi synes det var flott at vi også fikk oppleve Oscar Danielson som bonus på toppen av det hele.

Bjørn Eidsvåg og Lisa Nilsson.3

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s