Kiss sa farvel til Norge med «End of the Road»-turné! Tons of Rock 2019

Kiss hadde både sin nest siste, og siste konsert i Norge denne sommeren. Den nest siste var vi så heldige å bevitne på Ekebergsletta, i Oslo. Her hadde kiss fans i alle årganger sminket seg med den ikoniske ansiktssminken, alle fulle av forventing og spenningen dirret.
Av: Millie Steinsdóttir Leirvik

Det er ikke mer enn to år siden kongene av glamen var på forrige visitt. Den gang til et fullstappet Oslo Spektrum. Det er klart det litt sørgelig at med dette er siste gang en få se legendene i action, men at en i det hele tatt er så heldig å opplevde dette, må en selvsagt ta med seg. Det spares ikke på noe. Hverken alder eller lokasjon hindrer mesterene i å servere et saftig liveshow med både zipline fra scene til podiet hvor Paul Stanley lander, og storslått fyrverkeri, i tillegg får vi, i kjent Kiss-ånd, mye tunge.

Kiss_Millie_006_Copyright_artistfoto_2019
KISS på Tons of Rock 2019. Foto: Millie Steinsdóttir Leirvik

Fra plattingen ved miksepulten gir Stanely oss det vi har ventet på: ‘I was made for loving you’ ljomer utover Ekeberg, og det sammen med røstene til over tusen slitne, men fornøyde Kiss-entusiaster som var samlet på sletta den 27. juni 2019. Herligheten avsluttes med et smell! Fyrverkeri, konfetti, gigantiske ballonger, samt latter og gråt er hva som fyller arenaen. Den første dagen på Tons of Rock, samt Kiss’ siste live-oppreden i Oslo er over. Begge deler fullføres med glans.

Kiss_Millie_007_Copyright_artistfoto_2019
KISS på Tons of Rock 2019. Foto: Millie Steinsdóttir Leirvik
Her var låtene de spilte:

Detroit Rock City
Shout It Out Loud
Deuce
Say Yeah
I Love It Loud
Heaven’s On Fire
War Machine
Lick It Up
Calling Dr. Love
100.000 Years
Cold Gin
God Of Thunder
Psycho Circus
Let Me Go, Rock’n’Roll
Love Gun
I Was Made For Lovin’ You
Black Diamond
Ekstranummer:
Beth
Crazy Crazy Nights
Rock And Roll All Nite

Kiss_Millie_021_Copyright_artistfoto_2019
KISS på Tons of Rock 2019. Foto: Millie Steinsdóttir Leirvik

Alle bildene fra konserten under her:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s