Solid fra Thomas Dybdahl i Kilden. Kvalitet leverer han alltid!

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Med et helt ferskt album i bagasjen, The Great Plains, er Thomas Dybdahl for tiden på turne. Lørdag 4.3.2017 besøkte han et trofast og mottakelig Kristiansandspublikum på Kilden Teater og Konserthus.

Det ser ut til at Thomas Dybdahl har som filosofi å ta med seg unge og lovende artister når han er på turne. Denne gangen var det Siv Jakobsen som hadde oppgaven. Med seg på kor og tangenter hadde hun Erling Stray. Jakobsen imponerte med en fantastisk flott stemme og en samling mørke og fine sanger. Morsomt var det også med coverversjonen av Britney Spears` «Toxic». Dette er nok en artist vi kommer til å høre mer fra!

Siv Jakobsen_2017©Artistfoto.no_004
Siv Jakobsen gjorde en strålende jobb som oppvarming for Thomas Dybdahl i Kilden

Thomas Dybdahl stilte med et særdeles sterkt femmannsband på Kilden, det var en fryd å oppleve dem! Det er ikke enkelt å sette Dybdahl i noen musikalsk bås, han hører liksom ikke hjemme noe sted. Og uttrykket til hans forskjellige sanger, kan variere fra turne til turne. Denne gangen synes jeg at lydbildet var mer drømmende enn tidligere og jeg mener også at jeg kunne spore mer jazz- og storbandsinspirasjon enn de gangene jeg har overvært Dybdahl tidligere. Men det kler absolutt Dybdahl, og det er morsomt å høre nye arrangementer av kjente sanger.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Konserten bestod av en fin blanding av gamle hits og sanger fra det nye albumet. Dybdahl spilte i alle fall fem sanger fra det nye albumet, «Paradise Lost», «Baby Blue», «Moving Pictures», «Just A Little Bit» og «Like Bonnie & Clyde», som alle ble godt mottatt av et lydhørt publikum. Mest engasjement skapte likevel sangene fra debutalbumet …that grat October sound fra femten år tilbake. Men med litt tid, vil vel flere av de nye sangene også havne som fast inventar i framtidens settlister, de er absolutt gode nok til det. Dybdahl var morsom og engasjert, og hadde publikum i sin hule hånd fra start til slutt.

Thomas Dybdahl_2017©Artistfoto.no_013
Thomas Dybdahl leverte en solid konsert i Kilden

Konsertsalen i Kilden er et fantastisk konsertlokale. Bra lys og utrolig bra lyd, sammen med behagelige sitteplasser og et lyttende og engasjert publikum, gjorde lørdagskveldens konsert med Thomas Dybdahl og band til en solid opplevelse. Kvalitet leverer han alltid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s