En lun aften med Thomas Dybdahl

Tekst: Bror Olav Andreas Skrede / Foto: Svein Erik Nomeland

Thomas Dybdahl er for tiden på soloturne og tirsdag 6.10.2015 var konsertsalen i Kilden plassen å være. Med seg på turneen har han Synne Sanden, som står for oppvarmingen og er med og korer på deler av Dybdahls opptreden.Thomas Dybdahl_2015©Artistfoto.no_006

Ingen tvil om at Sanden har talent, men med så mange talentfulle unge (kvinnelige) artister det finnes i Norge for tiden, må man ha det lille ekstra for å skille seg ut. Synne Sanden har en fantastisk stemme og et godt låtmateriale, så hun burde ha en god sjanse til å nå ut til et større publikum enn hun allerede gjør i dag.

Men det var Thomas Dybdahl publikum primært kom for å se. Jeg har overvært noen konserter med Thomas Dybdahl tidligere, men da har han hatt med seg fullt band. Denne gangen sto han alene på scenen (med unntak av korist på noen av sangene), og jeg var spent på hvordan Dybdahl solo ville opplevelse. Men artisten skuffet ikke. Thomas Dybdahl har, etter seks soloalbum, en rik låtkatalog å ta av, så den drøye timen konserten varte, ble en hitparade, ispedd et par nye sanger, «Under the wheel» og en sang med den foreløpige tittelen «Bleed», som begge holdt god, høy Dybdahlstandard. Selv om jeg foretrekker Dybdahl med band, fungerte han absolutt alene, både artisten og låtmaterialet! Flotte sanger, nydelige stemmer og sympatiske artister, resulterte i en stemningsfull kveld på Kilden!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s