Stein Torleif Bjella med storslått konsert på Café Generalen

Tekst og foto: Bror Olav Skrede

Stein Torleif Bjella besøkte Café Generalen fredag 26.6.2015 og overbeviste stort! Med seg hadde han de eminente musikerne Geir Sundstøl og Eirik Øien. Spesielt Sundstøl imponerte stort på en rekke forskjellige strengeinstrument og munnspill.

Stein Torleif Bjella_2015©Artistfoto.no_001

Bjella er en fantastisk låtskriver og har derfor ingen problem med å fylle en drøy times konsert med bare «godlåter», konserten ble nærmest som en «slagerparade» å regne. Trioen fremførte sangene rått og usminka, det svingte utrolig bra, så konserten var virkelig en musikalsk fest å overvære! Trioens leverte samspill og spilleglede, så publikum koste seg. Sundstøl sitt akkompagnement satt et flott preg på Bjellas musikk, spesielt gjorde banjosoloen hans på «Redningsmann» inntrykk, det var en utrolig kul versjon av sangen!

Stein Torleif Bjella_2015©Artistfoto.no_002

Kveldens tallrike publikum satte pris på musikken de fikk oppleve. I tillegg gjorde Bjellas underfundige kommentarer mellom sangene dette til en morsom kveld også. Nok en strålende konsertopplevelse på Café Generalen, med andre ord!

Stein Torleif Bjella fremførte følgende sanger i Ravnedalen 26.6.2015:

1. Søt harmoni
2. Tvangsgutan Kompani
3. Satan i unge år
4. Heidersmenn
5. Psykisk kan du vera skjøl
6. Redningsmann
7. Melodisk sus
8. Mayhem heime
9. Liv(?) – ny sang
10. Tre viku
11. Øvre-Ål Resort
12. Kalas
13. Romantikken gjer meg sjuk
14. Lite peng (Ekstranummer)
15. Veamann (Ekstra ekstranummer)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s