Dalsveifestivalen! Norges koseligste musikkfestival

Tekst og foto: Bror Olav Skrede

Lørdag 20.6.2015 ble Dalsveifestivalen arrangert for sjette gang.

Det har blitt en kjærkommen tradisjon at Sørensen- familien i Dalsveien inviterer beboere i bydelen Justvik i Kristiansand til kortreist musikkfestival. Dalsveifestivalen gir nemlig lokale talent i alle aldre en scene hvor de kan vise seg frem for naboer og venner. Konseptet er like enkelt som det er genialt: Hit er alle invitert, det er bare å ta med noe å sitte på, mat og drikke. Festivalen stiller med tente griller, toaletter, scene, lydanlegg og en stor innholdsrik hage med plenty av lekemuligheter for de yngste.

Dalsveifestivalen-2015_2015©Artistfoto.no_001

Rundt tjue ulike artister og grupper var i ilden i løpet av festivalen. På ettermiddagen og tidlig kveld var det for det meste ungdommen som rådet scenen, mens utover kvelden var det den eldre garde som tok over. På Dalsveifestivalen får du alt fra klassisk musikk, via køntri, visesang, jazz, popmusikk til rock. I løpet av dagen var flere hundre mennesker i alle aldre innom festivalen, og alle storkoste seg!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dalsveifestivalen er et supert arrangement som er med på å skape samhold i bydelen samtidig som den tilbyr en kulturell arena hvor lokale krefter kan få vist sine musikalske talent. Det er bare å ta av seg hatten for familien Sørensen i Dalsveien!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s