Strålende Stein Torleif Bjella!

Stein Torleif Bjella. Kick Nattklubb & Scene 1.2.2014.
Tekst : Bror »The Terrible» Skrede
Foto: Svein Erik Nomeland

Stein Torleif Bjella med band (og hvilket band!) leverte en strålende konsert på Kick lørdag 1.2.2104! Med «stå på-humør og tolv gitarer på scenen», som Bjella selv understreket, ble dette en fantastisk konsertopplevelse for de som vet å sette pris på slikt! Standarden ble satt fra første sang, «Tvangsgutan kompani». Med gode tekster og melodier og underfundige humor, hadde Bjella publikum i sin hule ånd, helt til siste ekstranummer, «Øvre Ål Resort».

SteinTorleif Bjella_2014_©Copyright.Artistfoto.no-003

Konserten med Stein Torleif Bjella og kompani ble en stor opplevelse for det relativt tallrike publikum på Kick denne kvelden! En stor del av æren for dette, hadde det fantastiske bandet Bjella hadde med seg på scenen: Multiinstrumentalist Marita Vårdal Ingelkjøn, gitaristene Geir Sundstøl og Kjartan Kristiansen, Eirik Øien på kontrabass og Michael Blair på slagverk. Her ble det spilt på munnspill, trekkspill og sag! Vi fikk oppleve en strålende rytmeseksjon, og for en gitarfest denne konserten ble! Med det utrolig fete spillet til de to gitaristene i bakgrunnen (og utrolig gode lyd konserten gjennom), fikk vi noen utrolige «fyldige» versjoner av Bjellas låter!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nitten låter kom jeg til slutt frem til at konserten bestod av. Vi ble servert høydepunkt som «Heidersmenn», «Satan i unge år», «Modningsangst», «Undergang» og «Øvre Ål Resort» fra Bjellas tre soloalbum, i tillegg til «Veamann» og «Kongjiblå» fra platene til Bjellas band Tolv Volt. Bjella og kompani levert fra øverste hylle, fra første til siste toneanslag! Og som alltid på konsert med Stein Torleif Bjella: Det ble loddet ut en fruktkurv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s