Helldorado og Benedicte Gran leverte en solid konsert på Sjøboden Live Scene

Dette var vårt første møte med ”Sjøboden Live Scene” i Mandal. Loftet som blir brukt er velfungerende konsertlokale til små intime konserter. Konseptet er veldig likt det ”Six-Pence Pub” i Kristiansand har kjørt et par år, med stor suksess.

Benedicte Gran_2013_©Copyright.Artistfoto.no-005

Vi likte oss svært godt i dette trivelige lokalet, og det var gammel og ung som hadde møtt frem for å få med seg kveldens konserter.

Benedicte Gran_2013_©Copyright.Artistfoto.no-002
Benedicte Gran leverte en solid konsert på Sjøboden Live Scene

Først ut var Benedicte Gran, som hadde med seg Tone Hille Bringsdal på trommer. De leverte en fin akustisk preget konsert med rolig låter. Benedicte har stor innlevelse og virker ekte og ærlig med sangene sine.

Benedicte Gran_2013_©Copyright.Artistfoto.no-009

Det ble høy temperatur og folk ropte på ekstranummer da hun gikk av scenen. Benedicte kledde scenen helt perfekt, og slike konserter passer som hånd i hanske på Sjøboden.

Hovedbandet denne kvelden var Helldorado.

Helldorado_2013_©Copyright.Artistfoto.no-001
Vokalist og gitarist Dag Vagle er en energisk fronfigur i bandet Helldorado

Vi kom i prat med en del folk på utsiden av puben og lovordene haglet, for flere hadde fått med seg bandet sist de spilte på Sjøboden. Selv har jeg ikke registrert bandet på min evige turne, og har heller ikke egentlig hørt så mye om dem.

Vel, det ble en pangopplevelse. Lydbildet er preget av dyp gitar sound, blandet med lekker trompet i høye toner, til en svært energisk vokalist.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Sangen ”Johnny`s Song” er et godt eksempel på dette, der man får frem det beste av dette bandet.  Egentlig en rolig sang som har et eller annet råskap i seg, og flere av de andre sangene har stor likhet til dette.

Scenen er i minste laget for så mange musikere, men opplevelsen var likevel bra. Hadde man fått seg en sitteplass, hadde kvelden blitt helt perfekt.Hold deg oppdatert på konsertfronten. Følg oss på Facebook!

En kommentar om “Helldorado og Benedicte Gran leverte en solid konsert på Sjøboden Live Scene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s